Kunststoffen

Zonneveld Vlaardingen BV heeft een ruim assortiment kunststoffen. Van alle diameters buizen, putten op maat, wegendoek tot hulpstukken in allerlei vormen en maten. Als aanvulling op de kunstofleiding systemen leveren wij materialen zoals EPS blokken, valbrekende tegels, HDPE folies, olie-en vetafscheiders. Daarnaast zijn diverse aansluitmaterialen, bevestigingsmiddelen en beschermingsmaterialen te verkrijgen.

Een kunststof leidingsysteem biedt veel voordelen vergeleken met een conventioneel leidingsysteem. Een systeem van kunststof is lichter in gewicht, beter chemisch resistent, onderhoudsvrij, heeft veel meer aansluitmogelijkheden en is eenvoudiger aan te leggen; kortom, een besparing op de installatie en het onderhoud.

De componenten van een kunststof leidingsysteem, zoals buizen, putten, kolken en hulpstukken, zijn op verschillende manieren te verbinden. Afhankelijk van het materiaal zijn de onderdelen te lijmen, lassen of mechanisch te verbinden. De verschillende materialen zoals PVC, PE en PP hebben ieder hun eigen eigenschappen en toepassingsgebieden. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u vakkundig adviseren over materiaaleigenschappen en installatietechnieken.

Neem gerust contact met ons op!

Kunststofbuizen