Nieuwsbrief November

Beste relatie,

Helaas speelt Covid-19 nog steeds een grote rol in onze samenleving, voor onszelf en onze naasten. Vanaf 1 december 2020 is het verplicht om een mondmasker te dragen in alle openbare binnenruimtes. Zonneveld Vlaardingen heeft daarom nu ook voordeligere mondmaskers. Hiermee kunt u uw medewerkers, collega’s en klanten voordelig voorzien van wegwerp mondmaskers. De gehele maand November voor € 12,50 per doos á 50 stuks. Met neusklem en elastische oorlussen voor een goed comfort.

* Grotere aantallen prijs op aanvraag
* Genoemde prijzen zijn Excl. BTW

Wilt u meer informatie met betrekking tot Covid-19 artikelen, bel of e-mail ons gerust.

E-mail ons voor vragen
Acties in november

Regenkleding voor de koude wintermaanden

Het is alweer november en dat betekent in Nederland dat de dagen korter, natter en kouder worden. Een regenpak is in deze tijd daarom onmisbaar. Het is dan ook verstandig om deze op tijd in huis te halen. De Simply No Sweat regenbroek Utrecht en regenjas Ulft is hiervoor een ideale oplossing en beschikbaar in de kleuren marineblauw, groen, geel, korenblauw, zwart en grijs. Simply No Sweat is een extreem ademend laminaat dat speciaal is ontwikkeld om een optimale bescherming te geven tegen regen, wind, sneeuw en kou met het meeste comfort. Perfect voor aankomende maanden.

Nu deze hele maand november 10% korting op de brutoprijs bij minimale afname van 5 regenpakken.

Bestel nu!

Mondmaskers met eigen logo!

In deze tijden wordt het steeds belangrijker om jezelf en je medemens te beschermen. Een mondmasker is één manier hiervan. Blijf ook met mondmasker herkenbaar door een mondmasker te dragen met uw bedrijfslogo. Het logo kan op verschillende manieren op het mondmasker geplaatst worden. Nu voor € 2,11 per stuk bij een productie van 500 stuks in één gesloten order. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Wilt u meer stuks? Dit is uiteraard geen probleem!

* Genoemde prijzen zijn excl. BTW

Bestel nu!

10% korting op heren en dames softshells!

Wilt u liever geen regenpak? Wees dan voorbereid op de regen met een 3-laags softshell jas! De jassen zijn verkrijgbaar in een heren en dames model en in de kleuren zwart, rood, marineblauw en donkergrijs. Ze zijn ademend en hebben een water kolom van 5000 mm. Bovendien is de capuchon afneembaar. Nu bij Zonneveld Vlaardingen met 10% korting!

Bestel nu!

Baanbrekende innovatie in gehoorbescherming!

De 3M™ E-A-R™ Flexible Fit-oordoppen HA zijn ontworpen om de blootstelling aan gevaarlijke niveaus van geluid te helpen verminderen. Het is de eerste oordop van wasbaar schuim die twee verschillende dempingswaarde heeft, afhankelijk of de oordop met één hand (30 dB) of twee handen (35 dB) wordt in gebracht. Ze zijn zelfs tot twee weken schoon te maken en herbruikbaar en hoeven niet gekneed te worden! Verkrijgbaar met of zonder koord.

Vraag hier naar de beschikbaarheid