Werkschoenen

Een goede ondersteuning van uw voeten is noodzakelijk. Niet alleen voor uw voeten maar ook voor uw enkels en rug. Wij bieden een breed assortiment aan werkschoenen. Natuurlijk kunt u deze ook altijd bij ons komen passen. Het belangrijkste is dat de schoen zowel bescherming biedt als comfortabel zit. Voor meer comfort leveren wij ook verschillende inlegzolen.

Wij willen u graag begeleiden in het vinden van een veilige en comfortabele schoen. Iedereen is anders en daarom luisteren wij aandachtig naar uw wensen. Door een goede en fijne schoen worden veel problemen met werk maar ook met gezondheid voorkomen. Naast inlegzolen, bieden wij ook (semi) orthopedische schoenen/inlegzolen aan.

Zoekt u of uw werkgever naar een specifieke veiligheidsklasse of een specifiek aspect zoals een veiligheidsneus? Ons assortiment heeft een brede keuze uit veiligheidsklasses S1, S1P, S2, S3, S4 en S5 met veel keuze uit materiaal en merken, zodat wij ook voor uw toepassing een goede werkschoen kunnen leveren.

Direct online bestellen

Wilt u of uw medewerkers zelf snel bedrijfskleding, veiligheidsschoenen en PBM-artikelen bestellen? Dat kan! Zonneveld Vlaardingen heeft een webshop waar u of uw medewerkers eenvoudig 24/7 bedrijfskleding kan bestellen.

Selectie van onze merken