Personaliseren

Personalisatie van werkkleding is het visitekaartje van uw bedrijf! Wij kunnen uw bedrijfskleding bedrukken of borduren. Met bedrukken heeft u de keuze uit o.a. seal, plotter of zeefdruk. Hierin kunnen wij u ook begeleiden. Met een bedrukking of borduring op uw werkkleding is uw bedrijf makkelijk zichtbaar en maakt u gemakkelijk reclame. Bedrukken en borduring kan in grotere en kleinere aantallen en is niet alleen mogelijk op werkkleding maar vaak ook op petten, tassen en bijvoorbeeld badhanddoeken.

Bedrukken

Ons bedrukteam voorziet uw kleding met de grootste zorg van een logo door middel van sealemblemen of plotters. Met persen worden de logo’s onder hoge druk en temperatuur op uw kleding gedrukt voor een langdurig resultaat. U kunt bij ons per stuk uw seallogo bestellen maar ook in grote hoeveelheden voor een passende prijs. Zeker bij grote aantallen kan zeefdruk ook een optie zijn. Nadat u ons uw logo heeft gestuurd sturen wij u altijd eerst een digitale proef toe voor wij de logo’s bestellen. Wij houden uw logo’s kosteloos voor u op voorraad. Zo kan er snel geleverd worden bij vervolgbestellingen. Dus heeft u een groot of klein bedrijf? U bent bij ons altijd van harte welkom. Wij adviseren u graag over het ontwerp en de plaatsing van uw logo.

Bedrukken

Borduren

Het borduren van uw bedrijfslogo- of naam op de werkkleding is een eenvoudige manier om professionaliteit uit te dragen en de herkenbaarheid van uw bedrijf te vergroten. Borduringen zien er luxe uit terwijl zij, zeker bij kleine aantallen, goedkoper kunnen zijn dan bedrukkingen. Dankzij onze jarenlange ervaring in het borduren van bedrijfskleding kunnen wij u goed adviseren over de juiste kleuren garen en mogelijke plaatsing van het logo.

Uw kleding wordt bij ons met de grootste zorg en de hoogste kwaliteit borduurmachines geborduurd. Nadat u ons uw logo hebt toegestuurd maken wij altijd een proef borduring zodat u dit zelf ook kunt beoordelen.

In ons eigen borduuratelier kunnen wij grote hoeveelheden én losse stuks borduren op onze een-, zes- en achtkoppige borduurmachines. Dit betekent dat wij afhankelijk van de machine van 1 tot 8 kledingstukken tegelijkertijd op 1 machine kunnen borduren!  Ook voor uw geschenken en speciale verzoeken denken wij graag met u mee.

  • Geeft professionele uitstraling

  • Garen wasbaar op hoge temperatuur ook in de wasserij

  • Garen in vele kleuren beschikbaar

  • Bij kleine aantallen soms voordeliger dan bedrukken

  • Grote aantallen ook mogelijk door onze 6-koppige en 8-koppige borduurmachines

Vermakingen

Wij begrijpen dat werkkleding goed passend moet zijn om comfortabel en veilig te kunnen werken. Soms betekent dit dat een kledingstuk iets moet worden aangepast.  Wij kunnen kleine vermakingen en reparaties vakkundig en snel in ons eigen atelier uitvoeren. Denk hierbij niet alleen aan vermakingen maar ook kleine aanpassingen of reparaties aan de kleding. Bijvoorbeeld het opzetten van een reflectieband of het vervangen van een rits in een jas.  Bij Zonneveld Vlaardingen kunt u ook terecht voor grotere vermakingen. Vraag het gerust na bij onze medewerkers binnendienst.