Persoonlijke beschermingsmiddelen

Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) zijn belangrijk tijdens uw werk. Natuurlijk wilt u uzelf en uw medewerkers goed beschermen. Ons assortiment biedt verschillende PBM’s zoals mondkapjes, gehoorbescherming, veiligheidsbrillen, veiligheidshandschoenen en valbeveiliging. Ook beschikken wij over EHBO-artikelen. Veiligheid staat bij ons voorop! U of uw werknemers kunnen de PBM’s bij ons passen zodat u altijd de goede maat heeft en u optimaal beschermd bent.

Wij werken met veel bekende merken. Zo kunnen wij niet alleen de kwaliteit waarborgen maar zorgen we ook voor optimale veiligheid.

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Direct online bestellen

Wilt u of uw medewerkers zelf snel bedrijfskleding, veiligheidsschoenen en PBM-artikelen bestellen? Dat kan! Zonneveld Vlaardingen heeft een webshop waar u of uw medewerkers eenvoudig 24/7 bedrijfskleding kan bestellen.

Gehoorbescherming op maat

Heeft u of uw werknemers gehoorbescherming op maat nodig?  Dit kan zijn voor werk waarbij de oren zwaar worden belast, maar denk ook aan toepassingen bij muziek, schietsport en motorrijden. Wij hebben opgeleide mensen die de gehoorbescherming, ook wel otoplastieken genoemd, voor u kunnen aanmeten, met aandacht voor hygiëne. U kunt hiervoor een afspraak maken. Bij levering van uw otoplastieken doen wij tevens een test om er zeker van te zijn dat uw otoplastiek uw gehoorgang goed afsluit.

Zo heeft u gehoorbescherming helemaal op maat. Hierdoor is niet alleen het draagcomfort hoog, maar is ook uw gehoor optimaal beschermd.

De gehoorgang is deels opgebouwd uit kraakbeen waardoor de vorm van de gehoorgang door de loop van de tijd kan wijzigen. Gemiddeld gaan otoplastieken 4 tot 5 jaar mee, dit kan korter of langer zijn door de veranderende vorm van de gehoorgang. Het is van belang om na circa 2 jaar te testen of de otoplastieken nog steeds de gehele gehoorgang afsluiten en voldoende demping geven. Ook deze test voeren wij bij u uit. Dit kan bij ons in de showroom of, bij groepen medewerkers, bij u op locatie. Neem contact met ons op voor advies op maat.

Selectie van onze merken