In 2022 hebben we de bedrijfstak bedrijfskleding & PBM  van Zonneveld Vlaardingen overgenomen. Met een andere directie, maar wel met dezelfde medewerkers zijn we verdergegaan onder de naam HKV Zonneveld als onderdeel van het bedrijf HKV.

Onze cultuur

Bij HKV Zonneveld geloven we in persoonlijk contact met onze klanten. Ook al hebben we ambitie en zijn we aan het groeien, dát zal nooit veranderen. Want bij HKV draait het om jou.

We zijn oprecht geïnteresseerd in wat je bezig houdt, wat je uitdagingen zijn en hoe de organisatie werkt. Zo leveren wij hoge kwaliteit en komen we tegemoet aan jouw specifieke wensen.

Want de ene klant is de andere niet. Door te begrijpen wat jouw situatie en persoonlijke behoefte is, kunnen we onze dienstverlening optimaal op jouw bedrijf afstemmen.

Daardoor kunnen we persoonlijk advies geven en meedenken over wat voor jou en de het organisatie het beste is. Want onze medewerkers zijn integer, betrokken en gedreven om het voor jou allemaal te regelen. Zodat jij er geen omkijken naar hebt.

Maak kennis met ons team

Met deze mensen heb je persoonlijk contact.

Ard Hordijk
Ard HordijkInkoop / Commercieel medewerker binnendienst
Leo Hordijk
Leo HordijkCommercieel medewerker binnendienst