Werkkleding

Werkkleding beschermt uw werknemers. Wij weten hoe belangrijk dat voor u is. Met onze expertise kunnen wij u goed begeleiden in wat uw medewerkers nodig hebben. Ons assortiment is uitgebreid want ieder beroep stelt andere eisen aan werkkleding. Moet uw bedrijfskleding aan bepaalde normeringen voldoen? Ook daarmee kunnen wij u helpen!

Wilt u uw bedrijfskleding personaliseren? Ook dat kan bij Zonneveld Vlaardingen. Wij kunnen uw bedrijfskleding borduren of bedrukken. Met bedrukken heeft u de keuze uit o.a. heatseal, plotter of zeefdruk. Hierin kunnen wij u begeleiden. Gepersonaliseerde bedrijfskleding is het visitekaartje van uw bedrijf.

Wij werken samen met veel leveranciers om de beste kwaliteit te kunnen leveren. Hierdoor hebben wij een breed assortiment met veel merken voor al uw wensen. Wij zijn altijd op zoek naar de beste prijs/kwaliteit verhouding en vinden aspecten als recyclen, duurzaamheid en milieu belangrijk. Hierop kiezen wij onder andere onze leveranciers uit.

Werkkleding

Direct online bestellen

Wilt u of uw medewerkers zelf snel bedrijfskleding, veiligheidsschoenen en PBM-artikelen bestellen? Dat kan! Zonneveld Vlaardingen heeft een webshop waar u of uw medewerkers eenvoudig 24/7 bedrijfskleding kan bestellen.

Passen

U kunt uw bedrijfskleding passen op locatie, of u kunt even langs ons komen. Zo weten wij en u zeker dat de kleding goed en comfortabel zit. De maten bewaren wij in ons administratie, zo kunnen wij dit later gemakkelijk voor u terugvinden.

Repareren en vermaken

Wij vermaken ook kleding, zoals pantalons en overhemden. Zo kunnen wij verzekeren dat de kleding écht op maat is en comfortabel zit. Is uw werkkleding kapot gegaan tijdens het werken? Wij denken graag met u mee over reparaties.

Selectie van onze merken